LWRSN

FIRST CLASS PROJECTONTWIKKELING

MOLENVELDPARK BALEN

17 APPARTEMENTEN & 8 WONINGEN

KONINGSHOEK MERKSPLAS

35 APPARTEMENTEN, 5 WONINGEN & 4 HANDELSPANDEN

MONTIS OUD-TURNHOUT

21 APPARTEMENTEN, 11 WONINGEN
UITVERKOCHT

KLOOSTERHOF MERKSPLAS

18 APPARTEMENTEN & 15 WONINGEN
UITVERKOCHT

LWRSN is gespecialiseerd in het ontwikkelen van  First Class vastgoedprojecten met een toegevoegde waarde voor mens en omgeving. Reeds bij de eerste contacten tot aankoop van de projectgronden heeft LWRSN een duidelijk beeld van de geplande architectuur en inplanting van het project. Op deze basis wordt gekozen voor een architect die kan voldoen aan de gewenste architectuur en invulling van de site. Gedurende het ganse project, van de opmaak van de plannen tot aan de oplevering aan de klanten, sturen onze eigen ontwikkelaars en eigen coördinators een team van architecten, ingenieurs en aannemers aan. Onze klanten, die persoonlijk begeleid worden, zijn zowel bewoners die willen genieten van een zorgeloze toekomst in een stijlvolle en aangename omgeving alsook beleggers op zoek naar een kwalitatieve belegging met een goed rendement.

Heeft u interesse in één van onze projecten en u wil in vertrouwen kopen, dan kan u ons steeds contacteren voor een persoonlijk advies en service.

Om onze creativiteit te stimuleren is LWRSN steeds op zoek naar nieuwe projecten. Dit betreft zowel projectgronden als oude gebouwen of sites.